Retourneren

Heeft u het product/de producten ontvangen, maar is het toch niet helemaal wat u in gedachten had? Geen enkel probleem. Vanaf het moment dat uw order bij u is bezorgd, heeft u een zichttermijn van 14 dagen. Indien u binnen deze termijn het producten/de producten wilt retourneren, kunt u het beste contact met Nice-4-You opnemen via info@nice-4-you.nl of bel ons. U kunt ook direct gebruik maken van het formulier herroepen overeenkomst.

Retour zenden?

U kunt gebruik maken van het onderstaande  modelformulier herroeping overeenkomst onderaan deze pagina of u stuurt ons een mail. U laat ons dus weten dat u het product/de producten wilt retourneren. Als u dit heeft gedaan heeft vervolgens een wettelijke termijn van 14 dagen om het product/de producten retour te zenden.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Vermeld hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer. De producten dienen in de originele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt te worden teruggezonden. Het is aan te raden een kopie of foto van het retourverzendbewijs aan ons te mailen. Wij zullen vervolgens het gehele verschuldigde aankoopbedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten, binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds door ons in goede orde retour is ontvangen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van retourzendingen, wij raden u daarom aan om via track & trace en verzekerd te verzenden. 
 

Herroeping overeenkomst

Modelformulier herroeping overeenkomst

 

© 2013 - 2023 Nice-4-You | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel