Het is in de webshop mogelijk om op de volgende manieren te betalen:

iDeal:

iDeal is een gezamenlijk initiatief van Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, ASN Bank, SNS Regio Bank en Frieslandbank. Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt iDeal?
Om uw bestelling af te rekenen, klikt u op het iDeal logo. Kies hierna uw bank en u ziet daar de betaling al klaar staan. U ondertekent zoals u dat gewend bent bij Internetbankieren bij uw eigen bank. Een betaling met iDeal wordt direct afgeschreven. Wij ontvangen online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is

Voor iDeal worden er géén extra kosten gerekend. Voor betaling via iDeal maken wij gebruik van Mollie.

Bancontant:

Voor alle Belgische klanten. De betaling word in een beveiligde omgeving voldaan. Voor de optie Bancontant worden er géén extra kosten gerekend. Voor betalingen via Bancontant maken wij gebruik van Mollie. Een veilige en snelle manier van betalen.

Vooraf overmaken:

Wil je liever het bedrag zelf overmaken? Dan ontvang je nadat de bestelling is geplaatst de betaalgegevens via de email. Zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven zal de de bestelling worden verstuurd. Voor de optie Vooraf overmaken zijn extra kosten aan verbonden.

Afhalen en betalen:
U bent op afspraak van harte welkom bij mij thuis. Hier is mogelijk voor u om contant te betalen of pinnen.

Pinnen:

Indien Nice-4-You op een beurs of evenement staat, is het mogelijk om te pinnen via Izettle.

Overig:

Het vollege bedrag dient binnen zeven dagen na de orderbevestiging betaald te zijn, tenzij anders overeengekomen. Alle informatie met betrekking tot overschrijving vindt u terug in de orderbevestiging die u per e-mail ontvangt na het plaatsen van uw bestelling. 

Houdt u er rekening mee dat transacties, enkele dagen onderweg kunnen zijn voordat het bedrag op onze rekening wordt bijgeschreven.

 

 

 

© 2013 - 2023 Nice-4-You | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel