Veilig betalen

U kunt betalen met ideal, vooruitbetalen of betalen bij afhalen (Nice-4-You is geen winkel, afhalen op afspraak).
Het volledige bedrag dient binnen zeven dagen na de orderbevestiging betaald te zijn, tenzij anders overeengekomen. Alle informatie met betrekking tot overschrijving vindt u terug in de orderbevestiging die u per e-mail ontvangt na het plaatsen van uw bestelling.

Houdt u er rekening mee dat transacties, enkele dagen onderweg kunnen zijn voordat het bedrag op onze rekening wordt bijgeschreven.


iDeal is een gezamenlijk initiatief van Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, ASN Bank, SNS Regio Bank en Frieslandbank. Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt iDeal?
Om uw bestelling af te rekenen, klikt u op het iDeal logo. Kies hierna uw bank en u ziet daar de betaling al klaar staan. U ondertekent zoals u dat gewend bent bij Internetbankieren bij uw eigen bank. Een betaling met iDeal wordt direct afgeschreven. Wij ontvangen online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is

Vooruit betalen/ bankoverboeking
Als u kiest voor een bankoverboeking kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL. t.n.v. Nice-4-You met vermelding van uw ordernummer.

Ibannummer: 
 

Contant
U bent op afspraak van harte welkom bij mij thuis. Daar kunt u contant betalen of pinnen.

Pinnen:

Indien Nice-4-You op een beurs of evenement staat, is het mogelijk om te pinnen via Izettle..

 

 

 

 

© 2013 - 2018 Nice-4-You | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel